Duurzaamheid - Sokjes.nl
Duurzaamheid 

Het klimaat verandert en grondstoffen worden steeds schaarser. We worden allemaal bewuster en hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid. Zo ook wij, bij Sokjes.nl. Samen stappen zetten naar een betere toekomst, dat is ons doel. 

Geen onnodig transport

Vaak komen producten via een grote omweg pas bij de consument terecht. Dit zorgt voor veel onnodig transport. Onze sokjes komen rechtstreeks vanuit de fabriek naar onze opslag en worden vanuit daar direct geleverd aan de consument.
Met als resultaat minder tussenpersonen en COuitstoot. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Eerlijke sokken uit Europa

Om hoge kwaliteit en goede arbeidsomstandigheden te waarborgen produceren wij uitsluitend in Europa. Daarnaast worden onze sokjes machinaal geproduceerd waardoor er weinig handwerk aan te pas komt. 

 

niet thuis? geen probleem.

Al jouw sokjes passen door de brievenbus waardoor je niet hoeft te wachten op de pakketbezorger. Wij zorgen voor gratis verzending. 

PLASTICVRIJE VERPAKKING

Dat we dagelijks teveel plastic gebruiken en dat dit milieubelastend is, is een feit. In veel gevallen is het gebruik van plastic helemaal niet nodig. Daarom zijn onze verpakkingen 100% plasticvrij en biologisch afbreekbaar. Daar worden niet alleen wij, maar ook moeder natuur blij van!

En, klaar om tijd te besparen?

Start met samenstellen!

Klik hier en stel direct jouw abonnement samen